Design JaanaÖ tarjoaa aitoa käsin vedostettua grafiikkaa, taidetta, käsitöitä (mm. tuohituotteet) sekä kurssi- ja ohjaustoimintaa. Laatu, ekologisuus ja eettisyys, ovat valmistuksen kulmakiviä. Käytän tuotteissani sekä luonnon- että kierrätysmateriaaleja. Persoonallisuus, yksilöllisyys ja oma ilmaisutyyli ovat oleellinen osa tuotteitani, jotka kaikki suunnittelen ja valmistan itse. Kaikki tuotteeni ovat 100 % kotimaista käsityötä! 


Serigrafia on ilmaisukeinona mielenkiintoinen ja näyttävä grafiikan menetelmä. Vedostan kaikki grafiikan tuotteet itse käsin, jokainen vedos on siis ikään kuin uniikki kappale. Vedosmäärät ja sarjat ovat suhteellisen pieniä. Uskon siihen, että edelleen ihan oikean kortin lähettäminen ja saaminen koskettaa enemmän kuin sähköposti tai tekstiviesti. Ihana ajatuksella valittu kortti ilahduttaa, onnittelee, lohduttaa, kiittää ja saa hyvälle mielelle. Ainutlaatuisella kortilla on mukava muistaa myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.


Tuohituotteissa minulla on oma tuotemallisto, jossa hyödynnän sekä perinteisiä että nykypäivän valmistustapoja ja tyyliä. Valikoimassani ovat korut, leipäkorit ja muut käyttötuotteet. Tuohet hankitaan omasta metsästä sekä tuttujen metsäfirmojen kautta, joiden kanssa meillä on jo monen vuoden hyvä yhteistyö.PALVELUJA:

tuohituotteet (kopat ja korit, käyttö-, taide- ja koristetuotteet)

grafiikan tuotteet (kortit, vedokset, taulut)

kankaanpainannan ja serigrafiaseulojen valotus

tilaustuotteet (erilaiset taide- ja käsityötuotteet)Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieluisat tilaustuotteet, yrityksenne liikelahjat ja muistamiset.