Design JaanaÖ tarjoaa laadukkaita ja ekologisia suomalaisesta koivun tuohesta valmistettuja tuohikoruja, tuohisia käyttö- ja sisustustuotteita, ohjepaketteja sekä askartelumateriaalia. Lisäksi valikoimasta löydät käsin vedostettuja grafiikan kortteja ja vedoksia sekä kurssi- ja ohjaustoimintaa. Laatu, ekologisuus ja eettisyys, ovat valmistuksen kulmakiviä. Persoonallisuus, yksilöllisyys ja oma ilmaisutyyli ovat oleellinen osa tuotteitani, jotka kaikki suunnittelen ja valmistan itse. Kaikki tuotteeni ovat 100 % kotimaista käsityötä!


Tuohituotteissa minulla on oma tuotemallisto, jossa hyödynnän sekä perinteisiä että nykypäivän valmistustapoja ja tyyliä.

Valikoimassani ovat korut, leipäkorit ja muut käyttötuotteet.

Tuohet hankitaan omasta metsästä sekä tuttujen metsäfirmojen kautta, joiden kanssa meillä on jo monen vuoden hyvä yhteistyö.

Minulta voi ostaa myös tuohta erilaisiin tuohitöihin. Myyn tuohta puhdistamattomana ja puhdistettuna, sekä paloina että nauhoina. Kysy tarjous.


Serigrafia on ilmaisukeinona mielenkiintoinen ja näyttävä grafiikan menetelmä. Vedostan kaikki grafiikan tuotteet itse käsin, jokainen vedos on siis ikään kuin uniikki kappale. Vedosmäärät ja sarjat ovat suhteellisen pieniä. Uskon siihen, että edelleen ihan oikean kortin lähettäminen ja saaminen koskettaa enemmän kuin sähköposti tai tekstiviesti. Ihana ajatuksella valittu kortti ilahduttaa, onnittelee, lohduttaa, kiittää ja saa hyvälle mielelle.

Ainutlaatuisella kortilla on mukava muistaa myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.


PALVELUJA:

tuohituotteet (kopat ja korit, korut-, käyttö-, taide- ja koristetuotteet)

tuohimateriaalit (palat ja nauhat)

grafiikan tuotteet (kortit, vedokset, taulut)

tilaustuotteet (erilaiset taide- ja käsityötuotteet)


Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieluisat tilaustuotteet, yrityksenne liikelahjat ja muistamiset.