REKISTERISELOSTE

Design JaanaÖ verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia ja tilastointia varten. Pidämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausekkeeseen.


REKISTERIN NIMI

Design JaanaÖ verkkokaupan asiakasrekisteri


YHTEYSTIEDOT

Design JaanaÖ Tmi

Ruuttulantie 52, 85710 Parkkila

designjaanao@gmail.com

p. 040 5122236

Y-tunnus 2985847-3

Yhteyshenkilö: Jaana Öljymäki


MITÄ TIETOJA KERÄÄMME – REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

- etunimi, sukunimi, syntymäaika, asiakasnumero

- postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

- tilaus- ja laskutustiedot

- jälleenmyyjillä Y-tunnus


MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI – HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Design JaanaÖ kerää sinulta tietoja, kun rekisteröidyt tai teet tilauksen verkkokaupassamme. Näitä tietoja käytämme tilauksen toteuttamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen ja yrityksen kehittämiseen. Henkilötietoja käytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksen perustein. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin. Voimme kerätä tietoja myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Asiakas voi erikseen ilmoittautua myös postituslistalle, jolloin hänelle voidaan lähettää myös markkinointiviestejä. Voit halutessasi koska tahansa poistua rekisteristä.


TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Tiedot luovutetaan kolmansille osapuolille silloin kun se on perusteltua tilausten käsittelyn ja asiakaspalvelun vuoksi tai esimerkiksi taloushallintoa varten. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi verkkokauppa-alustan ylläpitäjä, maksupalveluiden toimittaja, kuljetuspalvelun toteuttaja ja tilitoimisto.


TIETOJEN SÄILYTYS JA HÄVITTÄMINEN

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus- laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään turvallisesti.


TIETOJEN SUOJAAMINEN

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Tietoturvaloukkauksen sattuessa, olemme sinuun välittömästi yhteydessä.


SINUN OIKEUTESI

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja Design JaanaÖ on hänestä kerännyt. Rekisteröity voi pyytää poistamaan tai oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti tai tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.


Tämä rekisteriseloste on laadittu 1.3.2019 ja sitä on päivitetty 22.4.2019. Selostetta voidaan aika ajoin päivittää.


Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla designjaanao@gmail.com.