Lahjakortti 70 euroa

Lahjakortti 70 euroa
Lahjakortti 70 euroa

Design JaanaÖ -lahjakortti 70 euron summalle

70,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 15 kpl

Jos et ole varma, minkä tuotteen ystäväsi tai rakkaasi toivoisi, lahjakortti on aina hyvä valinta! Näin lahjan saaja saa itse valita mieleiset ja laadukkaat Design JaanaÖ –tuotteet.

Tämän lahjakortin arvo on 70 €. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä lukien ja sen voi käyttää vain kerran (ei osissa). Korttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää Design JaanaÖ –verkkokaupassa, Jaanan aitalla tai myyntipisteessäni messuilla/tapahtumissa. Kortin voi aktivoida verkkokaupassani kortissa olevalla koodilla.

Toiveesi mukaan, lahjakortti voidaan joko postittaa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta tai lähettää sähköpostilla haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voimme lähettää kortin toiveesi mukaisesti myös suoraan lahjan saajalle. Muistathan ilmoittaa erityistoiveesi tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla kohdassa Lisätieto tilaukseen. Mikäli tilaat kortin sähköpostitoimituksella, saat tilausvahvistuksen jälkeen erillisessä viestissä tulostettavan PDF-kortin ja siihen liittyvät ohjeet.

Arvostelut 0 arvostelua